Biztonsági ajtó felmérés

Cégünknél egy biztonsági ajtó kiválasztása és megvétele az alábbiak szerint történhet.

Ügyfeleink egyik fele a weboldalunkról tájékozódik az őket érdeklő biztonsági ajtóról, mint ahogyan most Ön is teszi.

Tanulmányozzák, hogy amit mi kínálunk nekik megfelel-e, mind minőségben, mind anyagilag, esetleg a biztosítótársaság követelése szerint, vagy, mert már egyszer betörtek hozzá, és nem szeretne kockáztatni. Ezután felveszik a kapcsolatot cégünkkel, ahol az esetleges további kérdéseikre ügyeletes kollégánk válaszol.

Itt szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az Önöket érdeklő kérdésekre próbálják megtalálni a választ ezen a weblapon, valamelyik menüpontban. Igyekszünk minden felmerülhető kérdésről részletesen írni, ezen a weboldalunkon.

További kérdés esetén szívesen válaszolunk Önnek, ez ügyben kérem, telefonáljon nekünk!

Ilyenkor nagyon sok felmerülő kérdés lehet mindenkiben, kérjük, hogy ne e-mailben írják le őket, mert mindenkinek minden kérdésére írásban válaszolni nem áll módunkban!

Hívjanak minket a

06-30-408-8914 telefonszámon!

Hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között!

Ügyfeleink másik fele pedig Kulcskirály üzletben találkozik a bemutató biztonsági ajtóinkkal, és az üzletből irányítják őket hozzánk.

Ott szemügyre vehető a biztonsági ajtónk, a benne lévő zárszerkezettel, lehet látni az acélszerkezetet és a faborítást is.

A Kulcskirály munkatársai nem mindig tudnak minden kérdésre válaszolni, hiszen az ő elsődleges feladatunk nem az ajtógyártás. Az érdeklődő ügyfeleket hozzánk irányítják, ahol minden további kérdés megválaszolásra kerül.

Innentől kezdve pedig egy szálon fut már a cselekmény. Ügyfeleink telefonszáma ahhoz a kollégánkhoz kerül, aki a felmérést elvégzi.

Az ajtó felmérésével megbízott munkatárs felhívja az ügyfelet, a cím és az időpont egyeztetése céljából.

MIT IS KAP A PÉNZÉÉRT? MINDENT!

Páncélszekrény zárszerkezet

Acélajtó, acélkeret

Igazi faborítás

Óriási színválaszték

Rövid határidő

Régi ajtó elszállítás

Hő- és hangszigetelés

06-30-408-8914

Biztonsági ajtó felmérése, a részletek pontosítása, megrendelés

Munkatársunk a közösen egyeztetett és megbeszélt időpontban az adott címre érkezik, ahol elvégzi a felmérést. Mivel a biztonsági ajtóink egyedi igényeknek megfelelően készülnek, így szükséges a pontos felmérés elvégzése, ezek alapján fog elkészülni a méretre gyártott ajtó.

A biztonsági ajtó felmérése, legalább olyan fontos dolog, mint a precíz, pontos ajtógyártás. A pontos méretezés, az előrelátóság, továbbá az elképzelés, nagyon fontos egy ajtógyártó szakember számára, mert neki, a röntgen szemeivel, már látni kell előre a még le nem gyártott ajtót, mégpedig a beépített állapotában. Mindezt az ügyfélnek is el kell tudni magyarázni, hogy mi és hogyan fog majd kinézni.

A felmérés fontossága nemcsak a precizitást és a pontos méretvételt takarja, hanem ilyenkor egyezetjük le az ügyféllel az ajtó majdani kinézetét. Értjük itt a burkolatát, a színét, a tartozékokat: kitekintő, kilincsgarnitúra, üvegezések, díszítő címkék, rozetták, kopogtatók, díszítő marások, küszöbsöprű, stb.

Meg kell beszélnünk az ajtó zárszerkezetét, szigetelését, a tömítéseket, a toktakarásokat, az esetleges helyreállításokat, rögzítéseket, illetve igény esetén a régi ajtó elszállítását.

Kollégánk visz magával színmintákat, marásmintákat, üvegmintákat, katalógust és referencia fotókat. Mindenféleképpen a helyszínen kerül véglegesítésre a szín kiválasztása, az esetleges marások, minták kiválasztása, és minden egyéb, ami a biztonsági ajtóval kapcsolatos. Miután a pontos méretvétel és az ügyféllel való egyeztetés megtörtént, kollégánk véglegesíti az árat.

Megrendelés esetében, általában 20-30 százalék előleget kell ilyenkor megfizetni, természetesen számla ellenében. Ezzel védjük magunkat, hogy ha esetleg az ügyfél rendel egy olyan egyedi ajtót, ami neki tetszik, pl. üveges, zöld színű, egyedi méretű ajtót, és esetleg egy hét múlva meggondolja magát, akkor nekünk se származzon ebből kárunk. Mivel már elkezdtük gyártani az ajtót, de pont a kötött, egyedi igények miatt, a rajtunk maradt modellt csak 40-45 ezer forinttal olcsóbban fogjuk tudni valakinek, kompromisszumos megoldásként odaadni. Az előleg ebben az esetben foglalóként működik, ha az ügyfél visszalép, akkor az előleget nem kapja vissza.

Ezután az ügyfélnek további teendője nincs, mit várni 3-4 hetet, amíg az ajtó elkészül. A biztonsági ajtó helyszínre történő szállítása és beépítése, természetesen benne van az árban. A beépítésről a „Biztonsági ajtó gyártás, beépítés” menüpontban olvashat bővebben. Egyéb kérdés esetén, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

06-30-408-8914

Hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között!