Biztonsági bejárati ajtó

Biztonsági acélajtó: a maximális védelem

Aki el akarja kerülni azt, hogy betörjenek hozzá a bejárati ajtón keresztül, annak érdemes elgondolkodni egy igazi biztonsági bejárati ajtó készíttetésén.

A cégünk által gyártott biztonsági ajtók zártszelvényből készülnek. Az ajtó szerkezetét több, 20*20-as zártszelvényből kialakított rácsozat adja meg. Igény esetén, egybefüggő fémlapot is behelyezünk a rácsok közé.

Az ajtót két darab, saját gyártású, esztergált és hegesztett zsanérral rögzítjük az acélajtó saját tokjához. A zártestek esetlegesen támadható pontjait mangánlemezzel erősítjük meg a teljes védelem érdekében.

Az elmúlt 20 évben nem fordult elő egyetlen olyan betörés sem, ahol az általunk gyártott ajtót befeszítették volna. Maga a zártszelvény ajtótok, az ajtókeret, a zsanér oldalán található fix leemelés-gátlók, valamint a három irányba záródó, maga előtt ujjnyi vastagságú rudakat toló trezorzár szerkezet, együttesen biztosítja a maximális védelmet a betörők ellen. A betörő nem is igen próbálkozik egy ilyen ajtóval, mert 3 perc alatt tudja kinyitni a szomszéd műanyag ajtaját, és ugyanennyi idő alatt a kínai bejárati ajtót.

A betörő mindig a könnyebb, rövidebb idő alatt nyitható, zajtalanabbul végrehajtható nyitást választja. A cégünk által gyártott és beszerelt bejárati ajtóval Ön maximális védelmet élvezhet az esetleges támadásokkal szemben! Legyen Ön is ügyfelünk, válassza a biztonságot!

Biztonsági ajtó felépítése, szerkezete, zárak

A biztonsági ajtó, mint már a nevében is benne van, erős, robosztus, vas – acélszerkezete miatt minősül biztonsági ajtónak. Úgy van kialakítva, hogy vagy vastag zártszelvény a keret, ami rácsozattal van összekötve, esetleg lemezborítás is lehet még rajta.

Mivel ezek a biztonsági ajtók elég nehezek, ezért jó erős zsanérok biztosítják a forgást. A vázszerkezeten, mind kívül, mind belül, fa- vagy MDF lapborítás van. A két réteg között hő-, illetve hangszigetelés kerül elhelyezésre.

Nem elhanyagolható az ajtó lelke, a központi zárszerkezet sem. A zárszerkezet egy nagy testű, robosztus zártest. Három irányban reteszeli az ajtót. A háromirányú trezorzár szerkezeteknek háromfajta változata van. Tollas kulcsos változat, cilinderes változat, továbbá a tollas kulcsos és cilinderes verzió. Az alap biztonsági ajtó egy darab tollas kulcsos trezorzárral van felszerelve. A zsanér felőli oldalon leemelés gátlók vannak még beépítve. Bővebben a zárakról, ide kattintva olvashat.

MIT IS KAP A PÉNZÉÉRT? MINDENT!

Páncélszekrény zárszerkezet

Acélajtó, acélkeret

Igazi faborítás

Óriási színválaszték

Rövid határidő

Régi ajtó elszállítás

Hő- és hangszigetelés

06-30-408-8914

Biztonsági ajtó mintázata, színei, üvegezése

A biztonsági ajtó külső-belső fa- vagy MDF lapborítását úgy alakítjuk ki, ahogy az ügyfél kéri. Hagyhatjuk sima, egyszerű felületen, de kérésre bármilyen faragást, formát, motívumot tudunk készíteni. Ezeket a mintákat mindig a helyszínen megbeszéljük, mutatunk képeket a munkáinkról. Olyan házaknál, ahol már esetleg van valami egyenajtó-mintázat, mindig ahhoz próbálunk igazodni.

A biztonsági ajtó fém-, illetve fa színe, mondhatnánk bátran, bármilyen színű lehet. A mai, fejlett színkeverési technológiának köszönhetően, az ügyfél kérésének megfelelően, ha kell szivárványszínt is csinálunk az ajtóra. Persze, ilyen megrendelésünk még nem volt, de a színskála több száz színválasztékából lehet színt választani, amivel eddig még minden ügyfelünk elégedett volt. Az ajtó fémszerkezete színterezve van. Ez egy festékdiffúziós eljárás. A faborítás pedig több rétegben pácolva-, illetve fújva van.

Az ajtón lévő üvegek formája, kialakítása, esetleg kazettái nemcsak esztétikai szépséget visznek a biztonsági ajtóba, hanem világosabbá teszik lakásunkat, otthonunkat, míg az ajtó, a biztonsági fokozatból semmit sem veszít. Az üvegek duplafalú thermo üvegből kerülnek behelyezésre. Mintázatuk bármilyen lehet, pl. homokfújt, opál, kristályos, fényáteresztő, fénytörő. Ezekről bővebben itt olvashat.