Prémium kategóriás zárbetét

Nagyon masszív biztonsági ajtót készít cégünk, amely kiváló, háromirányú zárszerkezettel van ellátva.

Ez a zárszerkezet lehet tollas kulccsal működtetett, illetve cilinderbetétes, amely egy kényelmi funkció, két előnnyel. Az egyik, hogy nem kell hosszú kulcsot magunkkal cipelni, a másik, hogy kulcselhagyás, vagy költözés esetén, nem kell a komplett trezorzár szerkezetet kicserélni, hanem csak a zárbetétet.

Beszéljünk a zárbetétről!

Az alapáras ajtó trezorzár szerkezete egy európai szabvány, középkategóriás zárbetéttel van ellátva. Ez a zárbetét ellátja a feladatát, ám csak fúrásvédelemmel van ellátva.

Van, azonban cégünknek, olyan prémium kategóriás zárbetétje is, amely önmagában az összes mechanikai védelemmel el van látva, amelyekkel egy zárbetét büszkélkedhet. Ilyen például a középkategóriát meghaladó törésvédelem, a finomnyitás elleni védelem, illetve a kulcsmásolás elleni védelem. Az RB izraeli zárbetét, egy egyedi profilú, prémium kategóriás, csúcstermék.

Törésvédelem

A törésvédelemnek igazából akkor van jelentősége, ha a zárbetétet körülvevő törésvédő pajzsot lefeszegették, vagy megrongálták. Amennyiben ez megtörténik és a zárbetét hozzáférhetővé válik, akkor a törésvédelemmel nem rendelkező zárbetétet zártöréssel, vagy magkihúzással el lehet törni, miáltal az ajtózár szerkezet visszanyithatóvá válik.

Az RB zárbetét törésvédelemmel el van látva, így, ha még a pajzsot le is feszegetik az ajtóról, a zárbetét nem törhető el, így a biztonsági ajtózár nem nyitható vissza.

Finomnyitás elleni védelem

A finomnyitás egy nyitási technika, amelyet speciális szerszámmal végeznek. Egy ún. zárfésű segítségével a zárbetét csapjait lenyomogatják, miáltal azt az eljárást szimulálják, mintha a saját kulcsa nyomná le azokat. Így a zárbetét kinyitja a zárszerkezetet. Ezt a technikát nevezzük manipulációs zárnyitásnak.

Az RB zárbetét csaprendszere interaktív, ami azt jelenti, hogy a külső csapsor belsejében még egy extra, belső csapsor is be van helyezve. Ez az ún. csap a csapban csaprendszer. Ha egy csapot lenyomnak a zárfésűvel, akkor a belső csap aktiválódik, így ezt is le kellene nyomni, ám egyszerre a kettőt nem lehet. Nos, ezek a rozsdamentes csapok két sorban helyezkednek el a betétben, egy sorban 7 darab, azaz összesen 14 darab. Továbbá, ha ez még nem elég, a kulcsfejben is található két, különálló, mozgó alkatrész, amely további két csapot aktivál. Magyarul ez azt jelenti, hogy nem egy, de nem is kettő zárfésű kellene a kifésüléséhez, illetve 4-5-6 kéz, ami mozgatja azokat. Ebből ugye egyik sem kivitelezhető.

Nagyon fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet, hogy csak az interaktív csaprendszerrel ellátott betétek nem kifésülhetők, miáltal az ügyfelek gyakran át vannak verve a forgalmazó által, aki feltünteti a zárbetét dobozán, hogy „finomnyitás ellen védett”. Ez nem igaz! A nem külső és belső, azaz nem interaktív csaprendszerrel ellátott zárbetétek kifésülhetők. Magyarországon jelenleg csak kétfajta zárbetét létezik, amelyek interaktív csapokkal vannak ellátva, amelyből az egyik az RB!

MIT IS KAP A PÉNZÉÉRT? MINDENT!

Páncélszekrény zárszerkezet

Acélajtó, acélkeret

Igazi faborítás

Óriási színválaszték

Rövid határidő

Régi ajtó elszállítás

Hő- és hangszigetelés

06-30-408-8914

Kártyavédelem

A kártyavédelem az ügyfél biztonságát hivatott szolgálni. Az RB kulcsok 2030-ig szabadalmi védelemmel vannak ellátva.

Az RB kulcsokat csak a kódkártya ellenében másolják le, Budapesten, egyetlen helyen, a Kulcskirályban! Sehol máshol! Hogy miért? Mert az RB betétekhez tartozó nyerskulcs nincs forgalomban, azokat még a nyerskulcs-gyártó nagyvállalatok sem gyárthatják!

Így a kulcsmásoláshoz szükséges nyerskulcshoz, csak a gyártó RB által gyártott kulcsokat lehet használni. Ez pedig kizárólag cégünkön, mint kizárólagos forgalmazón, keresztül érhető el, mi pedig csak partnerünknek, a Kulcskirálynak biztosítunk nyerskulcsokat. Ezt a műveletet szigorú szerződések szabályozzák.

Az RB kulcsok esetében nyugodt lehet, ha bárkinek is ad kulcsot, ő nem fogja tudni az Ön háta mögött lemásolni azt! Kizárólag az eredeti RB kulcs és a kódkártya másoláskor történő átadása ellenében készítenek kulcsmásolatot!

Az RB zárbetét belülről egy tekerőgombbal is ellátható, így nem kell kulccsal zárni az ajtót, hanem elég a belső tekerőgombot elfordítani a teljes biztonság érdekében! A zárbetétben vészfunkció is kialakítható, így ha belülről zárva van, és esetleg a kulcs benne marad, akkor is kinyitható kívülről.

Amennyiben a biztonsági ajtót RB, prémium kategóriás, Izraelben gyártott, profi zárbetéttel szeretné megrendelni, úgy hívja ügyfélszolgálatunkat a részletek pontosítása végett!